Budor

Budor

Budor

Budor

Budor

Budor

Budor

Budor

Budor

Budor

Budor

Budor

Budor

Budor

Budor

Budor

Budor

Budor

Budor

Budor

Further options:

Search properties

Budor Skisenter – Vår Familie Favoritt

budor2 budor

Velkommen til inngangsporten til Hedmarksvidda, 620 m.o.h, og et området som byr på mange fine utfluktsmål både til fots, på sykkel og på ski!

Budor er et perfekt utgangpunkt for langrenn, med over 300 km oppkjørte løyper. NM på ski 2013 ble arrangert her. Av aktiviteter tilbys det kanefart, hundekjøring, kjelkekjøring og snowtubing. Det finnes også flere fine badeplasser i området. I Budorskogen kan barna bli bedre kjent med nissen Risse, som arrangerer aktiviteter for barn.

Budor Skitrekk er et populært og familievennlig anlegg med to heiser, fem nedfarter og utleie av 75 kjelker, noe som gjør det til et av Norges største kjelkeanlegg. Området er godt tilrettelagt for snowboard. Her er et  stort lekeområde, skibånd for de minste, samt varmestue. Utleie av ski, blades og snowboards.

Koiedalen består av en samling skogskoier, som hver for seg forteller historien om skogsarbeideren og livet han levde i koia. I tillegg til koier og gapahuk er det tilrettelagt med grusete stier der det finnes både lekeapparater for barna, og sitteplasser for alle.