Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Further options:

Search properties

Mjøsli Lodge er endel av Visit Norway nettverket. Vi klarer ikke yte regionen stor nok rettferdighet for alt som finnes på våre egne sider. Bruk derfor linkene nedenfor til å orientere dere om attraksjoner og aktiviteter som passer for dere. Her finner dere både ute- og inne aktiviteter, sommer og vinter alternativer med mye mer.

https://www.visit-hedmark.no/

https://www.akershus.com/no/

Klikk på vår elektroniske guide for anbefalinger: Mjøsli Lodge Anbefalinger

Noen av våre favoritter..

Helgøya Klatrepark

Helgøyahelgøya 2

Helgøya Klatrepark ligger i naturskjønne omgivelser på vestsiden av Helgøya, midt Mjøsa. Fra parken har du utsikt mot Gjøvik, Kapp, Toten og Skreiafjellene. Her er det mange klatreløyper i forskjellige høyde, hvor alle mellom 3 og 100 år vil finne utfordringer. Klatreparken består av 11 forskjellige løyper og 13 ziplines . Deriblant Norges lengste i en klatrepark; 430 meter. Totalt har parken 142 klatreelementer.

Helgøya Klatrepark er en av tilbyderne i nettverket «Midt i Mjøsa» på Nes og Helgøya. Parken ligger i umiddelbar nærhet til veien som går rundt Helgøya, ikke langt fra Skafferiet på Hovinsholm Gård og Hovelsrud Gård, med sine historisk hage. I utkanten av klatreparken er det en tretopphytte som er bygget i samarbeid med Tretopphytter AS og Treehouse Master, Animal Planet. Hytta kan bestilles på tretopphytter.no.

Klatreparken har mye på by på for familier, idrettslag, fotballklubber, skoler, bursdagslag, firmaer, ja alle som liker seg ute i naturen. Et idyllisk område for grilling og sosiale opplevelser. Klatreparken holder åpent fra påske til cirka 1. november. Grupper kan imidlertid benytte parken også vinterstid, dersom været tillater det.

Fra Hamar er det 45 minutter å kjøre, fra Brumunddal ca. 30 minutter, fra Oslo to timer og fra Lillehammer/Sjusjøen en time.

Kontakt

 

Tangen Zoo

tangen

En koselig familiepark med mange ulike dyrearter, som svartape, silkeape, gibbonape, zebra, kamel, esel, emu, slange, iguan, rev, ponni, gris, geiter med flere. Parken ligger like ved E6, 25 km sør for Hamar.Dyrene lever i vakre naturomgivelser, tett på gangstiene i parken. Opplev ekstra nærkontakt ved å fôre dyrene. Det selges egne fôrposer i parken.

I enden av parken er det lekeplass, sitteplasser og oppvarmede griller. Gratis grillkull og tennvæske. Her kan du nyte medbrakt mat. Du finner kiosk og suvenirbutikk i dyreparken.

Tangen Dyrepark byr på et unikt opplegg for bursdagsfeiring i parken. Eller, hva med å jobbe som dyrepasser for en dag?
Les mer, og se priser og åpningstider på www.tangendyrepark.no

PS! Av hensyn til dyrene er det dessverre ikke tillatt med hunder i parken.

Hedmarksvidda Husky

27625539_10155145166831643_8823681928039632587_o27625080_1608264029227053_9033812299019398762_o

Hedmarksvidda Husky tilbyr hundekjøring og andre aktiviteter gjennom hele året. Vinterstid er det hundekjøring med bruk av slede. Vår og høst med vogn og kick-bike. Sommerstid byr de på ulike friluftsaktiviteter med eller uten hund. Eksempelvis ferdigrigget camp til du kommer, kano- og fisketurer. De har 24 huskyer.

De ønsker velkommen til enkeltpersoner, familier, grupper, institusjoner og bedrifter. De tilrettelegger for mennesker med nedsatte funksjonsevne. Ved store grupper har de gode samarbeidspartnere som gjerne bidrar. Hedmarksvidda Husky holder til i Veldre, i Ringsaker kommune.

Odal Kano og Fritid

odal odal2

Hos Odal Kano og Fritid kan du leie solide kanoer og alt utstyret du trenger for en fin tur på sjøen. Kanoene er oppbevart med umiddelbar tilgjengelighet til Storsjøen.

Utstyr av svært god kvalitet

Odal Kano og Fritid leier ut 8 kanoer av typen Mackinaw 156. Dette er en type kano som oppleves som særdeles stabil grunnet en flat bunn og én meters bredde. Du kan fint padle i denne kanoen med tre voksne personer. Det går også helt fint å padle alene. Setene er ergonomiske, og de inneholder praktiske flaskeholdere, kjølerom og et vanntett rom til mobiltelefon og verdisaker. Årer og vester er også inkludert i prisen ved leie.

Storsjøen

På Storsjøen er det en rekke øyer, holmer og skjær, noe som gjør kanopadling til en veldig fin opplevelse for både små og store. Her kan du tilbringe natten ute på en idyllisk øy, eller besøke en av badeplassene som ligger godt tilrette for grilling og avslapping.

Odal Kano og Fritid arrangerer også helgepadling andre steder i Odalen, og informasjon om dette vil dukke opp Facebook og hjemmesiden.

Større grupper

Større grupper, lag eller foreninger er velkomne til å ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Beliggenhet

Kanoene oppbevares på Sand i Nord-Odal, og ligger like ved Storsjøen. Nøkler får du utlevert hos Milepelen Hotell og Vertshus.

Booking

Booking gjennom hjemmesiden, og her kan du enkelt finne frem til dato og tidspunkt for når du ønsker å leie kano. Du kan også kontakte Odal Kano og Fritid via sosiale medier eller e-post.

Contact

Bunesvegen 67

2120 Sagstua

+ 47 45 69 36 81

+ 47 98 06 16 69

www.odalkano.com

 

For å se oversikt over alle attraksjoner og aktiviteter følg linkene nedenfor: 

https://www.visit-hedmark.no

https://www.akershus.com/no